Torturile noastre nu sunt produse de serie, sunt pregatite la comanda si realizate cu drag.

La fiecare detaliu i se acorda o atentie deosebita, detaliile sunt pictate, figurinelor li se da expresivitate prin pictura si machiaj, astfel incat rezulatatul final sa fie “Woooow!!!”. Produsele folosite in pregatirea tortilor majoritatea sint de origene autohtona si de calitate innalta.
Bine ai venit in cofetaria online pe pagina noastra, bucura-ti privirea si savureaza cele mai gustoase si frumoase torturi!

Torturi finite

Fa comanda la tort dupa gustul tau propriu.

Daca vrei sa organizezi o mica petrecere pentru a sarbatori ceva important alaturi de familie (o aniversare, o zi de nastere, o zi onomastica si asa mai departe), iti sugeram sa alegi un tort delicios, special creat pentru tine. Comanda-ți tortul, alege baza dorită a tortului, greutatea și ornarea.

Creeaza-ti tortul

UMPLUTURI PENTRU TORTURI

Tarte gustoase

Ne plac lucrurile bine facute. Ne place sa impartim bucurie si sa daruim zambete. Suntem buni in ceea ce facem si ne iese de minune de fiecare data, tocmai pentru ca ne iubim foarte mult meseria. Tarta ce mere; cu pere si fistic, brownie cu nuca greceasca sau Baba Neagra, avem de toate si sintem siguri ca fiecare o sa gasses a ceva pe gustul lui.

Tarte Delicioase